Begeleiders

Dagen met elkaar optrekken en anderen in hun kracht zetten; dat is mensenwerk! Naburen hecht dan ook enorm veel waarde aan enthousiaste, mensgerichte en vakbekwame begeleiders! We willen jou dan ook graag vertellen over de inhoud van het werk!
Als begeleider kies je een dag die past bij wie jij bent. Door de diversiteit aan programma’s is er altijd wel een dag die bij jouw kwaliteiten en voorkeuren past!

Korte beschrijving van de werkdag
Jouw dag begint met het ophalen van de deelnemers met wie je op ‘jouw dag’ op pad bent. Dit zijn wekelijks dezelfde deelnemers. Vervolgens kom je aan op de locatie waar jullie als groep meewerken in het verwezenlijken van de doelstellingen van die locatie. Na afstemming met de vertegenwoordiger van die locatie, verdelen jullie het werk en gaan jullie aan de slag.
Na de lunch maken jullie een wandeling op een locatie die je vooraf hebt uitgezocht, drinken jullie wat en breng je iedereen weer naar huis. Als iedereen thuis is, beschrijf je de bijzonderheden van de dag in ons online dossier.
Op een ‘kleine dag’ (<6 deelnemers) werk je samen met een of meerdere vrijwilligers. Op een ‘grote dag’ (>6 deelnemers) werk je samen met een collega en een of meerdere vrijwilligers.

Eigenschappen begeleiders
Je hebt een warme en betrokken persoonlijkheid en houdt van aanpakken. Je houdt van verantwoordelijkheid en een eigen draai geven aan je werk. Je bent oplettend en weet zo in te grijpen in de omgeving, dat de ander optimaal kan functioneren.

Opleidingseisen

Per dag moet er minimaal 1 begeleider zijn met een opleiding in het welzijn of de zorg (minimaal MBO niv. 3).

Omdat Naburen een groeiende organisatie is, zijn we continu op zoek naar nieuwe begeleiders. Momenteel werken we met begeleiders die op ZZP basis bij Naburen betrokken zijn. Ben je geïnteresseerd in werken bij Naburen? Neem laagdrempelig contact met ons op!