Neem gerust vrijblijvend contact op

Wil je informatie inwinnen over Naburen, als potentiële deelnemer, vrijwilliger, medewerker of verwijzer? Stuur ons dan een bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Ja, ik heb het privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord.

  Colofon

  Stichting Naburen
  KvK: 78220718
  Postadres:
  Korhoenlaan 8
  3704 ER Zeist
  M: 06-46867645 (Sarah Verkruijssen)
  E: info@naburen.com

  De foto’s die te vinden zijn op deze site
  en in onze folders zijn gemaakt door
  DTProost – communicatie op maat.

  Zorggemeenschap Naburen verzamelt op verschillende plekken persoonsgegevens van haar deelnemers, medewerkers, vrijwilligers, en andere geïnteresseerden. Wij beheren de gegevens van betrokkenen zorgvuldig en conform de richtlijnen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We informeren je graag over deze verzameling en verwerking van persoonsgegevens.  

  Lees hier welke informatie wij opslaan van deelnemers, (potentiële) medewerkers en vrijwilligers en gebruikers website en hoe wij omgaan met deze informatie.

  Je ontvangt van ons geen ongevraagde mailings of nieuwsbrieven tenzij je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

  Je reactie op de website via het contactformulier wordt direct via een versleutelde verbinding (https) naar ons verzonden en verder niet opgeslagen in een database. Na een jaar worden de gegevens vernietigd.

  Je kunt ten alle tijden inzicht krijgen in de gegevens die wij van jou bewaren (naam, adres, e-mailadres). Binnen de wettelijk vastgestelde periode van 1 maand zullen wij je de gegevens overhandigen. Wil je je gegevens verwijderd hebben uit onze administratie, dan kun je daarvoor een e-mail sturen naar info@naburen.com.

  Lees hier ons volledige privacybeleid.