We hebben gewonnen!!

 

De donderdag Boswerf-club maakt er elk jaar met elkaar een wedstrijdje van om als eerste een vliegenzwam te vinden in een goede staat.

 

En als je eenmaal begonnen bent met het zoeken naar paddenstoelen, dan kan je er eigenlijk niet meer omheen. Overal waar je kijkt zie je allerlei verschillende soorten. Gelukkig hebben we een paddenstoelen kenner bij de club, dus tijdens het wandelen maken we veel stops. Even kijken, zitten er rechte sporen onder, of hebben de sporten een andere vorm. Zou deze die ene eetbare variant zijn, of is dit juist diegene waar een enorme stofwolk van komt als je erop gaat staan.

 

Buiten wandelen is niet alleen heel fijn voor de beweging, er is ook ruimte om 1 op 1 met elkaar te spreken. Daarnaast worden al onze zintuigen geprikkeld en proberen we ons hiervan bewust te worden.

 

Dagelijks genieten Naburen in de middag van de wandelingen in de bossen, langs de weilanden, door een stadscentrum of over landgoederen. Met een heerlijk herfstzonnetje of met een drupje regen. Want ook dat is zintuigen prikkelen!

 

Lijkt het je leuk om eens mee te wandelen, neem contact op!