In de media

Artikel over Naburen in Denkbeeld

Denkbeeld is een populairwetenschappelijk blad dat zich richt op (de zorg voor) de mens met dementie. In februari ’23 verscheen een groot artikel over Naburen en de doelstellingen achter de dagen.

Tekst: Hugo van Waarde
Foto: DTProost – communicatie op maat
Tijdschrift: Denkbeeld februari 2023

Minidoc ‘Een betere wereld in de buurt…’

17 juni hebben we een heuse ‘premiere’ gehad van de korte documentaire die door Kattenogen en Pieter Klein gemaakt is over Naburen en de mensen voor wie we Naburen gestart zijn. Deze documentaire geeft een goed beeld van de verdrietige situatie waar onze deelnemers en diens naasten in zitten en tegelijk de mooie momenten die we met elkaar mogen meemaken.

Algemeen Dagblad

Op vrijdag 15 april 2022 haalde Naburen de landelijke pers, zowel in de Utrechtse als de Gelderste versie, was een groot artikel gewijd aan het werk van Naburen. We zijn enorm trots en hopend dat we tot inspiratie kunnen zijn voor anderen!
Lees hier het digitale artikel!

Movisie

Op 3 februari 2022 verscheen op op de website van Movisie een artikel over het werk van Naburen.
Fantastisch om te ervaren dat er landelijk veel aandacht is voor alternatieve vormen van dagprogramma’s voor mensen met dementie!
Lees hier het volledige artikel!

Magazine Mantelkracht

Iedereen die zorgt voor een naaste in Zeist, ontvangt vier keer per jaar het magazine Mantelkracht. In het voorjaar van 2022 staat Naburen met een mooi artikel in het magazine.