Mantelzorger? Laat uw stem horen!

Zorgt u voor een naaste met psychische klachten, een chronische ziekte, beperking of verslaving?

Dan bent u mantelzorger en nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan het invullen van een digitale vragenlijst.

Het invullen ervan kost u ongeveer 15 minuten.

In opdracht van het steunpunt mantelzorg en de gemeente Zeist voert MantelzorgNL een onderzoek naar mantelzorg uit. De uitkomsten hiervan zullen worden gebruikt om mantelzorgondersteuning verder te versterken.

Uw ervaringen
In de gemeente Zeist willen we onderzoeken wat de wensen en behoefte van mantelzorgers zijn om de ondersteuning (nog) beter aan te laten sluiten bij wat nodig is. We zijn vooral op zoek naar wat ú nodig heeft om mantelzorg te verlenen, op een manier die bij u, in uw leven past. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen als mantelzorger en waarderen het zeer als u meedoet met het onderzoek.

Bent u mantelzorger en woont u, of degene voor wie u zorgt in de gemeente Zeist? Vult u dan alstublieft de vragenlijst in. Het invullen van de online vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. De vragenlijst wordt anoniem verwerkt. Als dank voor het invullen verloten we een aantal waardebonnen.

En wilt u met ons meedenken en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de ondersteuning van mantelzorgers in Zeist? Dit kunt u ook aangeven in de vragenlijst.

Opmerking: ook als u uw contactgegevens invult (om mee te loten voor de bon en/of om aan te geven dat we u mogen benaderen om mee te denken) worden uw antwoorden op de vragenlijst anoniem verwerkt. De vragenlijst wordt losgekoppeld en antwoorden zijn niet te herleiden naar individuele personen.

Vragenlijst
Met de onderstaande link kunt u de vragenlijst invullen op uw computer.
https://q.crowdtech.com/9DBHB0K3zEyJ5GhPSHr1Jg

De vragenlijst op uw smartphone invullen, dat kan ook!

De informatie is ook te vinden op onze website www.mantelzorgzeist.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking!