Nog één keer! 

Speciaal voor De Bilt gaat Open, kun je de bijzondere fietsroute ‘HiStories, georganiseerd door het Weeshuis van de kunst, nog één keer fietsen.  

Vijf verhalen op vijf historische locaties in gemeente De Bilt, verteld door theatermakers, dansers en muzikanten.

Iedere dag lopen, wandelen of rijden we langs de gebouwen, de straten en het gemeentehuis in De Bilt. Vaak nemen we vanzelfsprekend aan dat deze er altijd zijn geweest. Maar op iedere plek ligt een verhaal verscholen dat vraagt om verteld te worden. Muziektheaterfestival HiStories vertelt deze  mooie, spannende en ontroerende verhalen.

Fiets langs de Immanuelkerk, de Hoeve, het Verloren kerkhof, Molen Geesina en ‘t Eiland en bekijk de video’s van de verhalen, met je smartphone of tablet, op de locatie. Maak een account aan  op www.hetweeshuisvandekunst.nl en krijg toegang tot de video’s en de fietsroute.

———————————————————————————–
Wanneer: zaterdag 25 september
Kosten: €12,50
Meer info en aanmelden op : www.hetweeshuisvandekunst.nl
————————————————————————————

Impressie van Muziektheaterfestival HiStories

Doneeractie

Van ieder verkocht ticket wordt €2,50 gedoneerd aan Stichting Naburen! 

Naburen zet zich op een onderscheidende manier in om mensen met dementie een betekenisvolle dag te bieden midden in de maatschappij. Dit doen ze door samenwerkingen met maatschappelijke organisaties, zoals Bibliotheek Idea, Natuur-educatiecentrum De Boswerf en verenigingen. Ook mensen uit De Bilt nemen deel aan dagen van Naburen. Mede door deze sponsoractie hoopt Naburen meer bekendheid te krijgen om ook activiteiten aan te kunnen bieden in De Bilt. 

“Naburen is een schitterend en inspirerend voorbeeld van het samengaan van zingevend vrijwilligerswerk en maatschappelijke participatie voor mensen met dementie.” -organisator van ‘De Bilt gaat open’-

Draag je Naburen een warm hart toe? Bezoek dan onze doneer pagina

Impressie van Naburen