Tennissen bij Griffensteyn

Tennisvereniging Griffensteyn en Naburen hebben de handen ineen geslagen om speciaal plek te bieden aan mensen met dementie zodat ook zij volledig deel uit blijven maken van onze samenleving en het verenigingsleven. En dat is niet alleen goed om een sociaal isolement tegen te gaan; door in beweging te blijven dragen we bij aan een trager ziekteverloop en heeft een naaste van de persoon met dementie de handen even vrij.

Wat doen we?
Op vrijdagmiddag tennissen we samen met mensen met dementie bij Tennisvereniging Griffensteyn. Dit tennis-middagje wordt ondersteund door vrijwilligers van de tennisvereniging. Na het tennissen drinken we met elkaar een kop thee en koffie en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Wat heb je nodig?
Om mee te doen met het tennissen heb je vooral goede zin nodig. Enig balgevoel is daarbij ook prettig. Je hoeft geen indicatie te hebben en kan gewoon aansluiten.

Wanneer mensen niet zelfstandig naar Griffensteyn kunnen komen, kunnen we vervoer organiseren. Als dit voor jou geldt, neem dan contact op.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Meld je aan via onze contactgegevens!